FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €60 | BESTELLING OVER €60 GRATIS THUISBEZORGD.

ProQure


Een klein bedrijf met een eigen filosofie.

De website ProQure bevat geneesmiddelen en supplementen ontwikkeld door dierenarts Mario Blom. Als student had hij een bijzondere belangstelling voor de farmaceutische en chemische eigenschappen van geneesmiddelen. Dit stelde hem toen al in staat medicijnen voor zijn eigen vissen en de duiven van zijn vader te ontwikkelen. Deze kennis kwam ook na zijn afstuderen van pas. Het accent van zijn dierenartsenpraktijk lag bij de landbouwhuisdieren, vooral bij bedrijven met grote problemen.

Met zijn pragmatische en praktische instelling werd naar oplossingen gezocht. Zo nodig door het ontwikkelen van magistrale diergeneesmiddelen per bedrijf. In 1984 werd de firma Colombo opgericht www.colombo.nl , voor het in de handel brengen van genees- en verzorgingsmiddelen voor vissen en duiven. De vissen bleken zo’n groot gat in de markt, dat alras alle energie hierin gestoken moest worden. De oprichting van het Eerste Vissenhospitaal in 1993 trok internationale aandacht. Mario Blom werd bekend door zijn chirurgische ingrepen bij vissen op TV.

In 2001 werd Colombo verkocht en Mario Blom ging rustig aan doen en woont nu afwisselend in Nederland en Spanje. Echter oude vrienden uit de duivenwereld vroegen weer om raad. Vanuit de luwte van het laboratorium, maar altijd gericht op de praktijk, worden er weer nieuwe producten voor duiven en ontwikkeld die op deze website worden aangeboden. 

Voedingsupplementen met een goede prijs/kwaliteitverhouding?

En boven de €60,- gratis thuisbezorgd?