FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €60 | BESTELLING OVER €60 GRATIS THUISBEZORGD.

Duivenvoer

Bent u op zoek naar goed duivenvoer voor uw duiven? Bij ProQure vindt u kwalitatief duivenvoer dat ontwikkelt is door een professionele duivenhouder en dierenarts. U bent hierdoor verzekerd van betrouwbare producten voor uw duiven. U vindt de gezondheid van uw duiven waarschijnlijk net zo belangrijk als dat ProQure dat vindt. Verzorg ze daarom goed met het juiste duivenvoer. Zo houdt u de conditie van de eigen afweer van uw duiven op peil. Bij ProQure kunt u terecht voor veel verschillende soorten duivenvoeding. Naast voer voor duiven biedt ProQure ook verschillende soorten geneesmiddelen voor duiven. Zo heeft ProQure geneesmiddelen voor het verhelpen van de kwalen trichomoniasis, ornithose, bloedluis, coccidiose, worminfecties en maag- en darmontsteking. Kijk gauw of het product dat u zoekt in onze webshop staat.

Duivenvoer voor een gezondere duif

Gaat het even wat minder met uw duif? Zijn de prestaties niet optimaal en lijkt het of uw duif een minder goed afweersysteem heeft? Dan bent u bij ProQure aan het juiste adres om daar iets aan te veranderen. Bij ProQure vindt u voedingsstoffen met de juiste mineralen en geneesmiddelen speciaal ontwikkelt voor duiven door een dierenarts. Als u tussen de producten zoekt, kunt u focussen op voer voor duiven of op medicatie voor duiven. Aan de verpakking ziet u het onderscheid tussen de twee productgroepen bijna altijd direct.

Een gezonde duif geeft u uiteraard meer plezier, want de duif voelt zich lekkerder. Een gezonde duif heeft zelf ook meer plezier en is gelukkiger. Des te vervelender is het als uw duif tegen gezondheidsproblemen aanloopt. Bent u daarom op zoek naar mineralen om uw duif beter te laten presteren? Geen zorgen, die heeft ProQure voor je. Onze producten bevatten ook andere stoffen en hebben werkingen op uw duif die het goed zal doen. Zo verbeteren onze producten de conditie en vliegprestaties van uw duif en ze stimuleren de eigen afweer van de duif. Ons duivenvoer bevat tevens de bouwstenen voor een goede groei. Ze kunnen uw duiven voorzien in de Omega 3 behoefte en zijn een absolute bron van aminozuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Daarnaast zorgt ons voer voor duiven voor soepele gewrichten en een goed verenpakket en de vruchtbaarheid wordt tevens bevorderd.

Ontwikkeling duivenvoer door dierenarts

De website ProQure bevat duivenvoer ontwikkelt door dierenarts Mario Blom. Als student had Mario al veel belangstelling voor de farmaceutische en chemische eigenschappen van geneesmiddelen. Daarom begon hij op jonge leeftijd al met het zelf ontwikkelen van medicijnen voor zijn eigen vissen en voor de duiven van zijn vader. De focus van zijn dierenartsenpraktijk lag na zijn afstuderen echter op landbouwhuisdieren. Toen hij in 2001 zijn firma Colombo (www.colombo.nl) verkocht, nam Mario een stapje terug. Maar gelukkig voor u als duiveneigenaar heeft hij zich later vooral weer op de duivenwereld gericht en ProQure opgezet, zodat iedereen zijn/haar duiven kan voeden en verzorgen met speciale voedingsstoffen en mineralen voor duiven.

Voer voor duiven kopen

Wilt u voer voor uw duiven die een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben? Of wilt u meer informatie over onze producten? Bekijk gerust de webshop en de rest van de website. Heeft u nog steeds vragen? Dan bent u altijd vrij om contact met ons op te nemen!